
کاشت ناخن چیست؟
کاشت ناخن چقدر روی ناخن میماند؟
انواع کاشت ناخن
تفاوت بین روش پودری و ژل چیست؟
کاشت ژل چگونه حذف میشود؟
مراقبتهای بعد از کاشت ناخن
آیا کاشت برای ناخن مضر است؟
این روزها اکثر خانمها حداقل یک بار کاشت ناخن را امتحان میکنند. کاشت ناخن به زیبا تر شدن دستان بانوان کمک میکند، فقط کافیست طرح و رنگ موردعلاقهشان را انتخاب کرده و کار را به سالن زیبایی مورد اعتمادشان بسپارند. اما کاشت ناخن فقط برای زیباشدن ناخنها نبوده و راه حلی مطمئن برای ترمیم ناخنهای شکسته و ضعیف است. علاوه بر آن کاشت ناخن برای از بین بردن عادت جویدن ناخنها بسیار پیشنهاد میشود. اما کاشت ناخن چیست و با چه روشهایی انجام میگیرد؟ انواع کاشت ناخن و روشهای آن چیست؟ آیا انجام آن برای ناخنها ضرر دارد؟ در این مطلب همراه ما باشید تا به سوالات شما عزیزان پاسخ دهیم.

کاشت ناخن چیست؟
اشاره کردیم که کاشت ناخن به دلایل زیادی انجام میگیرد. در کاشت ناخن با روشها و مواد مختلف، ناخنی مصنوعی بر روی ناخن طبیعی فرد کاشته میشود. افراد برای انجام این کار از سوهانها و ابزار به خصوصی استفاده میکنند تا بر روی لایهی نازکی از ناخن طبیعی، کاشت انجام دهند. یکی از مراحل مهم و ابتدایی انواع کاشت ناخن، انجام مانیکور است. مانیکور به مجموع فعالیتهایی میگویند که با رسیدگی به ناخنها و پوست اطراف آنها، به زیبایی و جلوگیری از خشکی کمک میکند. کاشت ناخن خوب باید نازک باشد و در عین حال استحکام کافی را داشته باشد. هر چه ناخن کاشته شده به ناخن طبیعی شبیه تر باشد، کاشت بهتری انجام شده است.
بیشتر بدانید: کاشت ناخن چیست و چگونه انجام میشود؟
کاشت ناخن چقدر روی ناخن میماند؟
طول عمر کاشت ناخن به نحوه استفاده شما از دستانتان بستگی دارد. همچنین این که شما از چه روشی برای کاشت ناخنهایتان استفاده کنید نیز بسیار موثر است اما در کل برای برخی افراد، کاشت دو هفته دوام داشته و برای برخی چهار تا پنج هفته دوام خواهد داشت. برای داشتن رشد طبیعی ناخن کارشناسان پیشنهاد میکنند که هر 12 تا 16 روز برای ناخنهایتان مانیکور انجام دهید

انواع کاشت ناخن
به طور کلی کاشت ناخن به انواع مختلفی تقسیم میشود. استفاده از ضد قارچ برای جلوگیری از عفونتهای قارچی در همه انواع کاشت ضروری است. اما بنابراین که با چه روشی کاشت انجام ميدهند، مراحل متفاوتی را پیش میگیرند. کاشت ناخن به صورت کلی، با دو روش پرطرفدار پودری و ژل انجام میشود. بقیه روشها، تلفیقی از همین دو روش ابتدایی است. در ادامه به شرح این دو روش میپردازیم.
کاشت ناخن به روش پودری
کاشت ناخن پودری از رایج ترین روشهای کاشت ناخن است. این کاشت از لحاظ زیبایی و مقاومت بسیار پرطرفدار در انواع کاشت ناخن است. روش انجام کاشت پودری به این صورت است که ابتدا تیپ، فرمر یا همان ناخن مصنوعی از اوایل ناخن چسبانده شده و تا اندازه دلخواه فرد کوتاه میشود. سپس برای ناخن از ضد قارچ استفاده شده و در نهایت از پودر کاشت استفاده میشود. در انتها با سوهانهای مختلف به ناخن حالت میدهند. بعد از اینکه ناخنهای پودری شکل گرفت، هر ناخن معمولاً با یک لایه رنگ لاک ناخن رنگ شده و در نهایت با یک تاپ کوت تمام میشود. سپس ناخن ها را زیر یک فن قرار میدهند تا خشک شوند. این روش پرطرفدار در اکثر سالنهای زیبایی انجام میگیرد اما روش زمان بری است. از مزایای این روش میتوان به چسب آن اشاره کرد که غیر حساسیت زاست اما احتمال اگزما بالاتر بوده و ناخن نیاز بیشتری به ترمیم دارد.
کاشت ناخن با ژل
این کاشت ناخن ظریف، براق و بدون بو بوده و روز به روز طرفداران بیشتری در بین انواع کاشت ناخن پیدا میکند. در این روش پس از انجام مانیکور یا پدیکور که معادل فعالیتهای مانیکور برای ناخنهای پاست، مقداری ضد قارچ بر روی هر ناخن ریخته میشود. سپس مواد ژلهای با مهارت روی ناخن ریخته شده و در دستگاه UV قرار میگیرد. در حالی که کاشت پودری نیاز به مخلوط کردن دارد، ژل از قبل مخلوط شده و باید با یک لامپ LED یا UV پخته شود. اگر کاشت توسط افراد ماهر انجام شود احتمال کنده شدن آن بسیار کم بوده و در برابر شستشوی زیاد مقاوم است.
با انجام کاشت ژل، نوک ناخن سبک میماند و فرآیند حذف آسان تر و سریع تر است. این روش ایمن تر و سالم تر از ناخنهای پودری است اما میتواند به مرور زمان ناخنها را ضعیف کند و ممکن است روی ناخنهای خیلی کوتاه خوب جوابگو نباشد. کاشت ژل اگر به درستی گذاشته و برداشته شود، بسیار ایمن است. ژل نسخه سالمتری از کاشت پودری در نظر گرفته میشود؛ به ویژه به این دلیل که پودر یا مواد شیمیایی خشن مانند متیل متاکریلات و تولوئن ندارند.

تفاوت بین روش پودری و ژل چیست؟
در حالی که هر دوی این گزینهها روشی عالی برای امتحان انواع لاکهای ناخن هستند، تفاوت بین کاشت ژل و پودری به سهولت برداشتن و تراکم ناخن بر میگردد. پودر نسبت به ژل سختتر بوده و انعطاف پذیری کمتری دارد. کاشت پودری بیشتر به ناخن آسیب میزند، زیرا برداشتن آن سخت تر است. کاشت ژل نرمتر و انعطافپذیرتر از پودری بوده و آسیبرسان نیستند.
امروزه خیلی از ناخن کارها به دلیل انعطاف پذیری ژل، از این روش استفاده میکنند. برای مقایسه روش پودری و ژل گفته میشود که اگر یک لیوان پلاستیکی (ژل) در مقابل یک لیوان شیشه ای (پودری) را در نظر بگیرید. یک لیوان شیشهای سخت تر به نظر میرسد اما با رها کردن لیوانها، لیوان شیشهای میشکند؛ در حالی که به لیوان پلاستیکی آسیبی نمیرسد.
کاشت ژل چگونه حذف میشود؟
همانطور که قبلا اشاره کردیم، کاشت ژل باید بین 2 تا 4 هفته دوام داشته باشد اما برای حفظ سلامت و استحکام ناخن طبیعی خود، فرآیند برداشتن آن بسیار مهم است. شما مطلقاً نباید کاشت ژل خود را در خانه بردارید. بعضی افراد با ناخنگیر یا اشیای تیز، کاشت ناخن را جدا میکنند. اما این کار آسیب جدی به بافت صدف ناخن وارد میکند و باعث ضعیف شدن و شکنندگی ناخن میشود. اگر قصد ریمو کردن کاشت را به طور کامل دارید، بهتر است که به ناخن کار خود مراجعه کنید تا با انجام روش اصولی آن، برای ناخن شما عمل ریمو انجام شود.
ژل سخت بسیار بادوام بوده و با فویلها و استون جدا نمیشود. و برای حذف آن تقریباً 90 درصد ژل باید سوراخ شود، سپس با آغشته کردن ناخن به استون و پاک کردن آن با سوهان ناخن، باقیمانده محصول جدا میشود. بهتر است قبل از تصمیم به برداشتن کامل ناخنها، زمان کافی برای شروع رشد دادن به آنها بدهید و ژلهای خود را خیلی زود حذف نکنید. این کار میتواند ناخن را ضعیف کند، بنابراین اجازه دهید ناخنهایتان مقداری رشد کنند.
مراقبتهای بعد از کاشت ناخن
در 24 ساعت اول پس از کاشت ناخن باید مراقبتهای ویژه پی گرفت و از گرمای شدید مثل سونا، حمام آب گرم و غیره در این دوره اجتناب کرد. بهتر است برای تقویت ناخن روزانه از روغن کوتیکول استفاده شود تا ناخنها تغذیه شده و رشدشان بیشتر شود. بعد از شستن دست ها کاملا خشک شده و از کرم مرطوب کننده استفاده شود و پس از تماس با کلر یا کرم ضد آفتاب، دستها به خوبی شسته شود. همیشه برای مراقبت از ناخن به سالن بروید و هر توصیهای که تکنسین ناخنتان به شما داده است را دنبال کنید.

آیا کاشت برای ناخن مضر است؟
به طور خلاصه، ناخنهای مصنوعی میتوانند ناخن را نازک، شکننده و خشک کنند. به کسانی که بیماری عفونی و قارچی دارند توصیه میشود که کاشت انجام ندهند زیرا این کار باعث شده تا پیشرفت بیماری مختل شود. مضر بودن کاشت به این علت است که برای کاشت پودری (نوعی ناخن مصنوعی)، سطح ناخنهای طبیعی باید سوهان کشیده شود. این کار ناخنهای طبیعی را نازک و ضعیف تر میکند. همچنین مواد شیمیایی موجود در محصولاتی که برای استفاده از ناخنهای مصنوعی استفاده میشوند، میتوانند به پوست ناخنها آسیب برسانند. با این حال، اگر همچنان علاقه مند به کاشت ناخن هستید. این نکات از متخصصان پوست میتواند به شما در کاهش آسیب کمک کند:
- به جای کاشت پودری، کاشت ژل را انتخاب کنید. کاشت ناخن ژل می توانند باعث شکنندگی، لایه برداری و ترک خوردن ناخن شود، اما انعطاف پذیرتر از ناخنهای پودری است و با کاشت ژل، ناخن های شما کمتر ترک میخورند.
- در سالن به جای نور فرابنفش از نور LED استفاده کنید. ناخنهای ژل برای سفت شدن به نور ماوراء بنفش (UV) نیاز دارند اما LED سطوح کمتری از اشعه ماوراء بنفش را نسبت به UV ساطع میکند.
- از تکنسین ناخن خود بخواهید که از کوتاه کردن کوتیکول خودداری کند. در اغلب مانیکورها کوتیکول ها کوتاه میشوند؛ درصورتی که کوتیکولها از ناخن و پوست اطراف آن در برابر عفونت محافظت میکنند. وقتی کوتیکولهای خود را کوتاه میکنید یا برش میدهید، باکتریها و سایر میکروبها راحتتر وارد بدن شما شده و باعث عفونت میشوند و رفع عفونت ناخن ممکن است زمان زیادی طول بکشد.
کلام آخر
اگر شما با خواندن این مطلب به یاد گرفتن کاشت ناخن علاقه پیدا کردهاید یا مدتهاست به دنبال یادگیری آن هستید، باید بدانید مسیر طولانی در پیش دارید. از یادگرفتن مهارت سوهان کشی، استفاده از ابزار، چگونگی انجام دقیق کاشت گرفته، تا اطلاعاتی که به عنوان یک ناخنکار باید به مراجعه کنندگان خود ارائه دهید. برای یادگرفتن این مهارت تخصصی، بهترین گزینه مراجعه به دورههای کاشت ناخن است. اما انتخاب دوره مناسب برای یادگیری شما قدم بسیار مهمی است. مدرسه زیبایی مونا بهرام با برگزاری دوره آموزش کاشت ناخن، شما را در این مسیر یاری میکند. در این دوره هر چیزی که برای یک ناخن کار حرفهای مهم است، از انواع کاشت و طراحی گرفته تا اطلاعات تئوری و تمرینها به شما آموزش داده میشود. این دوره یکی از بهترین گزینهها برای کسانی است که میخواهند کسب و کار خود را راه اندازی کنند یا حتی در مدرسه زیبایی مونا بهرام استخدام شوند.